Freo beste kredietverstrekker volgens Independer

Lenen bij FreoUit het klanttevredenheidsonderzoek van vergelijkingssite Independer.nl blijkt dat Freo, onderdeel van de Rabobank Groep, de beste gewaardeerde kredietverstrekker van 2009 is.

Freo krijgt met een gemiddelde score van 8,3 de hoogste waardering van haar klanten. Opmerkelijk is dat in het recente onderzoek de verschillen in klanttevredenheid tussen kredietverstrekkers groter is dan ooit. Het verschil tussen de hoogste en laagste waardering bedraagt maar liefst 3 punten.

Het onderzoek is uitgevoerd door Independer onder ruim 20.000 bezoekers van de site. Gekeken is onder andere naar het klaarstaan voor de klant, het nakomen van beloften en de kwaliteit van de administratie en de aangeboden informatie.

Na Freo volgde Crediam, Centraal beheer Achmea, FBTO en MoneYou als best gewaardeerde aanbieders. Lening aanbieders die het slechtst scoren op klanttevredenheid zijn o.a. Primeline, Frisia Financieringen, Directa.nl en DSB Bank.

Over Freo

Bij Freo kan de consument makkelijk zelf online een lening afsluiten, omdat er simpele en overzichtelijke producten worden aangeboden. Er wordt zoveel mogelijk inzicht gegeven in zaken waar de consument op moet letten bij het aanvragen van een lening, zodat je de diverse kredietaanbieders en hun leningen goed kunt vergelijken.

Enkele passages uit het onderzoek die bij Freo werden genoemd: snel een krediet regelen zonder addertjes onder het gras, een perfecte service en een uitstekende en betrouwbare krediet verstrekker.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.