Autoverzekering kan vaak nog voordeliger

Regelmatig worden er vergelijkende onderzoeken gehouden waarin gekeken wordt welke partij de goedkoopste of beste autoverzekering aanbiedt. Daarbij komt u vrijwel nooit de naam van Netpolis tegen. Hoe kan dat? Is Netpolis dan niet de voordeligste?

Veel onderzoeken kijken bij de premievergelijking alleen naar de verzekeraars. Netpolis is echter een intermediair en wordt dus vaak niet meegenomen in de onderzoeken. Toch vindt u hier de aller goedkoopste autoverzekeringen van alle grote verzekeraars.

Daarnaast worden veel onderzoeken uitgevoerd door belanghebbende partijen die direct concurrent zijn van Netpolis. Zij hebben er dus geen enkel belang bij om Netpolis mee te nemen in het onderzoek. En daarom komt Netpolis niet voor in de uitslagen. Toch weten de duizenden tevreden klanten dat het bedrijf in veel gevallen de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Bent u ook op zoek naar de voordeligste autoverzekering? Vergelijk rustig bij andere aanbieders op internet zoals Ditzo, Allsecur, Izio of Ohra. Maar vergelijk ook altijd even bij Netpolis zodat u verzekerd bent van de beste aanbieding.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.