Bestelautoverzekering steeds vaker via internet

BestelautoNaast de normale autoverzekering weten ook steeds meer bedrijven en zzp-ers hun weg naar internet te vinden als het om verzekeren gaat. Uit recent onderzoek blijkt dat sites als Univé en Bestelpolis.nl steeds meer bestelauto verzekeringen afsluiten.

Dat er ook op zakelijke verzekeringen veel te besparen is blijkt wel uit een kort onderzoek tussen deze verzekeringen op internet. Zo blijkt een kleine zelfstandige met een bestelbus op grijs kenteken al snel 300 euro per jaar te kunnen besparen in vergelijking met zijn huidige verzekering die hij 4 jaar geleden bij een assurantiekantoor heeft afgesloten.

Wat is er belangrijk voor een ondernemer bij het afsluiten van een bestelauto verzekering? Ten eerste moet de premie scherp zijn, maar zeker niet minder belangrijk is een goede uitgebreide dekking en effectieve hulp in geval van schade. Vanuit dat oogpunt gezien is de bestelverzekering niet anders dan een gewone autoverzekering. Al lijken deze aspecten voor de zakelijke gebruiker nóg belangrijker als je vanuit het oogpunt van continuïteit kijkt. Dan is het uitermate belangrijk dat het bedrijf of de werkzaamheden kunnen doorgaan in geval van onverwachte schade of problemen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.