iPhone applicatie voor hulp bij schade

Verzekeraar Interpolis introduceert als eerste verzekeringsmaatschappij de Schadehulp voor de iPhone. Met de applicatie wordt autoschade direct mobiel afgehandeld. De gebruiker kan via zijn telefoon het digitale schadeformulier invullen en foto’s bijvoegen. De GPS op de telefoon vult automatisch de locatie aan.

Deze nieuwe toepassing op de iPhone maakt het afhandelen van schade een stuk eenvoudiger én komt goed van pas nu de politie heeft aangegeven niet altijd meer uit te rukken bij kleine blikschades. De iPhone app van Interpolis is vanaf vandaag gratis te downloaden via de App Store.

Interpolis maakt het zijn verzekerden graag gemakkelijk, papieren rompslomp is niet meer van deze tijd. In het overgrote deel van de schadegevallen is sprake van een eenzijdige situatie zonder tegenpartij en vooral dan kan de schade met de Schadehulp op de iPhone ter plekke razendsnel worden afgehandeld. Geen papieren formulieren, uitzoeken waar je precies bent of het telefoonnummer van een schadeherstelbedrijf zien te vinden. Met de Schadehulp zet Interpolis de nieuwste technologische ontwikkelingen in om alles snel en efficiënt af te handelen. Hiermee biedt de verzekeraar een concrete glasheldere oplossing waar consumenten iets aan hebben.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.