Nieuwe site met beoordelingen over verzekeraars

VerzekeraargidsDeze week is een nieuwe site gelanceerd waarop bezoekers hun ervaringen achter kunnen laten over verzekeringen en verzekeraars: VerzekeraarGids.nl. Een online platform waarop consumenten zelf hun verzekeringen kunnen vergelijken met andere verzekeraars. Omdat er veel verzekeraars zijn die dezelfde soort verzekeringen aanbieden, is het voor de consument niet altijd duidelijk wat nou het verschil is tussen de verschillende producten. En wat ze van de verzekering kunnen verwachten.

Door consumenten voor consumenten

Daarom probeert de website VerzekeraarGids.nl een volledig overzicht te creëren van ervaringen van de consumenten zelf. Om op deze manier de consumenten van objectieve informatie te voorzien, en te helpen bij het maken van een keuze tussen de verzekeraars. Op de website kan de bezoeker zelf makkelijk een ervaring achter laten en de ervaringen van andere bezoekers terug vinden. Ook heeft de bezoeker en de verzekeraar de mogelijkheid om te reageren op een ervaring. Hierdoor ontstaat er een nieuw soort medium op het internet.

De site hoopt op meer transparantie en duidelijkheid voor iedereen in de verzekeringsmarkt. Een woordvoerder van VerzekeraarGids.nl: “Wij vinden dat het belangrijk is dat de consumenten op een neutrale plek ervaringen kunnen delen met elkaar. Op deze manier wordt de verzekeringsmarkt een stuk transparanter, duidelijker en toegankelijker voor iedereen.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.